Оренда кулера - оптимальне рішення для приватних і корпоративних клієнтів. Кулер не впливає на структуру води, зберігає її свіжість і приємний смак. Прилад може забезпечити подачу холодної і підігрітої води у відповідності з поточними потребами користувачів.
Щоб взяти кулер в оренду недорого, потрібно відповідально підійти до вибору конфігурації обладнання. Увагу варто звертати на такі деталі:
В каталозі присутні моделі з покриттям і настільним форматом розміщення.
Базові можливості можуть бути представлені функцією підігріву та охолодження води.
Значення мають габарити корпусу, обсяг, показники продуктивності.
Коли підбір завершений, з менеджерами узгоджують формальні деталі. Клієнти уточнюють інформацію про вартість і терміни оренди, права та обов'язки сторін.
Рішення взяти кулер в оренду обернеться для клієнтів компанії «Райське джерело» масою практичних переваг. Серед них:
В офісі та вдома завжди буде присутній необхідна кількість чистої води з м'яким природним смаком, яка позбавлена шкідливих домішок, але при цьому має в складі корисні мінерали і мікроелементи.
У фінансовому плані оренда кулерів набагато вигідніше, ніж придбання дорогих кулерів. На встановлене обладнання поширюється гарантія, тому в разі поломки, яка сталася не з вини користувача, його замінять на новий прилад.
Співробітники візьмуть на себе клопоти з доставки та встановлення кулерів, а також їх регулярному обслуговуванню. Воно включає в себе заходи з чищення, дезінфекції та планової обробці.
Прилад займає мало місця, має ергономічний дизайн, добре виглядає в будь-якому интер’єрі.
Користуватися кулером дуже просто і легко. Освоїти принцип роботи приладу в лічені хвилини зможуть дорослі і діти.
Поширена короткострокова оренда кулерів на захід, приватні вечірки, презентації та урочистості. Устаткування також підходить для стаціонарного використання, тому компанія доставки води «Райське джерело» укладає з клієнтами і довгострокові договори на взаємовигідних умовах. Співпрацюючи з компанією, вдасться забезпечити членів сім'ї, гостей будинку і співробітників фірми запасом води для приготування їжі та напоїв.