Заказ води       ЯКЩО ЛЮДИНА П'Є НЕЯКІСНУ ВОДУ, ВІН СКАРЖИТЬСЯ НА ХРОНІЧНОЇ ВТОМИ

ЯКЩО ЛЮДИНА П'Є НЕЯКІСНУ ВОДУ, ВІН СКАРЖИТЬСЯ НА ХРОНІЧНОЇ ВТОМИ

Організм краще засвоює природну воду, яка пройшла мінімальне очищення.

Вода - основа життя. Тіло людини на 70 відсотків складається з води. Зараз ці фрази настільки вкарбувалися у свідомість людей, що їх пропускають повз вуха. Але тільки уявіть: ви важите 70 кг, а 50 з них - це вода. Так, цілих п'ять відер води! І саме якість цієї води безпосередньо впливає на якість нашого життя. Скажи мені, що ти п'єш - і я скажу, як ти себе почуваєш. Організм, який існує за законами природи, просить природної води.До іншої він просто не пристосований.

Чого тільки з водою не роблять - структурують, активують, заряджають і серебрят. А деякі підприємці просто-напросто продають «неживу» воду або пристрої для її отримання довірливим споживачам, роблячи ставку на горезвісну «чистоту». Але ось чи принесе така вода користь?

Як відомо, наш організм живе завдяки клітинам. А життя в них забезпечується водою. Ви знаєте, що вода - найкращий на планеті розчинник? Завдяки властивості розчиняти, переміщатися і переміщати вода доставляє в клітини людини необхідне і виводить з них відходи і надлишки. Ось чим займаються ті самі п'ять відер води. І це властивість розчиняти вода може проявляти в великій мірі (при мінералізації менше 100 мг / л), в недостатній (більше 1000 мг / л), прийнятною (100-1000 мг / л) або оптимальної (200-500 мг / л).

Клітці потрібен ідеал, решту вона засвоює з працею, витрачаючи дуже багато енергії. А її зусилля в результаті дають про себе знати тієї самої хронічною втомою.Адже енергія клітин - це життєва енергія людини. А якщо ще додати, що це повинні бути не абстрактні міліграми, а певна кількість кальцію, магнію, калію, натрію, йоду і фтору, отримаємо той самий «коктейль», про який мріє кожна клітина організму.

Тому хороша питної вода повинна бути фізіологічно повноцінною! А значить, містити необхідні організму мінеральні речовини в оптимальній кількості. І чим більше вода схожа на рідину, що міститься в наших клітинах, тим легше організм її засвоює. Може бути, це і є горезвісна «жива вода», оспівана в казках. Сучасні технології дозволяють виробляти питну воду, очищаючи буквально до рівня Н2О, а потім штучно мінералізіруя. Таким чином люди просто п'ють дистильовану воду і приймають мінеральні добавки, які засвоюються набагато гірше, ніж з природної води. За кордоном така вода маркується як штучна і коштує дешевше, ніж природна. Зазвичай в штучної воді мінімум мінералів, і вона більш агресивна, ніж хороша природна вода. Щоб визначити, якісна чи це вода, треба орієнтуватися не тільки на смакові відчуття, але і вибирати ту, яку рекомендують професіонали.

У конкурсі «Вибір року», який з 2001 року називає переможців у різних товарних категоріях, вісім разів перемагала компанія «Райське джерело».

Воду добувають з таценківському родовища, яке знаходиться в Київській області на глибині 167 метрів і відноситься до Юрського геологічного водоносного горизонту. Від зовнішнього техногенного впливу її захищає Український кристалічний щит, завдяки чому вода зберігає кришталеву чистоту. Згідно з дослідженнями Українського НДІ медичної реабілітації та курортології, вода «Райське джерело» рекомендується як природна столова для щоденного вживання. Воду можна пити в сирому вигляді і використовувати для приготування напоїв, супів. До речі, вода підходить для малюків старше півроку.

На сьогоднішній день компанія застосовує дві технології очищення води: обробка активним киснем і стерилізація ультрафіолетовим випромінюванням.

Суть першої технології в тому, що вода протягом трьох-п'яти хвилин обробляється озоном. При цьому вода стає більш прозорою, поліпшуються її запах і смак. Так за допомогою озону природа очищає повітря після грози, а виробники - природну воду. Зробивши свою «чисте справу», озон перетворюється в кисень і аерується воду, роблячи її смачніше.

Ультрафіолетове випромінювання, яке застосовується при другій технології, бореться за чистоту. У природі його джерело - сонячні промені, а на лінії розливу води - спеціальні лампи. Пам'ятаєте «сині лампи» з дитинства? Принцип той же: взаємодіючи з розчиненим у воді киснем, ультрафіолет ефективно знищує всі небажані мікроорганізми. Важливим є те, що поєднання озонування зі стерилізацією ультрафіолетом зберігає смак і корисність бутильованої води протягом усього терміну зберігання. Без будь-яких антибіотиків! Головне - зберігайте бутлі в чистому і затемненому місці при температурі до 20 градусів.

І пийте на здоров'я!