Організм краще засвоює природну воду, яка пройшла мінімальне очищення.
Вода - основа життя. Тіло людини на 70 відсотків складається з води. Зараз ці фрази настільки вкарбувалися у свідомість людей, що їх пропускають повз вуха. Але тільки уявіть: ви важите 70 кг, а 50 з них - це вода. Так, цілих п'ять відер води! І саме якість цієї води безпосередньо впливає на якість нашого життя. Скажи мені, що ти п'єш - і я скажу, як ти себе почуваєш. Організм, який існує за законами природи, просить природної води.До іншої він просто не пристосований.
Чого тільки з водою не роблять - структурують, активують, заряджають і серебрят. А деякі підприємці просто-напросто продають «неживу» воду або пристрої для її отримання довірливим споживачам, роблячи ставку на горезвісну «чистоту». Але ось чи принесе така вода користь?
Як відомо, наш організм живе завдяки клітинам. А життя в них забезпечується водою. Ви знаєте, що вода - найкращий на планеті розчинник? Завдяки властивості розчиняти, переміщатися і переміщати вода доставляє в клітини людини необхідне і виводить з них відходи і надлишки. Ось чим займаються ті самі п'ять відер води. І це властивість розчиняти вода може проявляти в великій мірі (при мінералізації менше 100 мг / л), в недостатній (більше 1000 мг / л), прийнятною (100-1000 мг / л) або оптимальної (200-500 мг / л).
Клітці потрібен ідеал, решту вона засвоює з працею, витрачаючи дуже багато енергії. А її зусилля в результаті дають про себе знати тієї самої хронічною втомою.Адже енергія клітин - це життєва енергія людини. А якщо ще додати, що це повинні бути не абстрактні міліграми, а певна кількість кальцію, магнію, калію, натрію, йоду і фтору, отримаємо той самий «коктейль», про який мріє кожна клітина організму.
Тому хороша питної вода повинна бути фізіологічно повноцінною! А значить, містити необхідні організму мінеральні речовини в оптимальній кількості. І чим більше вода схожа на рідину, що міститься в наших клітинах, тим легше організм її засвоює. Може бути, це і є горезвісна «жива вода», оспівана в казках. Сучасні технології дозволяють виробляти питну воду, очищаючи буквально до рівня Н2О, а потім штучно мінералізіруя. Таким чином люди просто п'ють дистильовану воду і приймають мінеральні добавки, які засвоюються набагато гірше, ніж з природної води. За кордоном така вода маркується як штучна і коштує дешевше, ніж природна. Зазвичай в штучної воді мінімум мінералів, і вона більш агресивна, ніж хороша природна вода. Щоб визначити, якісна чи це вода, треба орієнтуватися не тільки на смакові відчуття, але і вибирати ту, яку рекомендують професіонали.
У конкурсі «Вибір року», який з 2001 року називає переможців у різних товарних категоріях, вісім разів перемагала компанія «Райське джерело».
Воду добувають з таценківському родовища, яке знаходиться в Київській області на глибині 167 метрів і відноситься до Юрського геологічного водоносного горизонту. Від зовнішнього техногенного впливу її захищає Український кристалічний щит, завдяки чому вода зберігає кришталеву чистоту. Згідно з дослідженнями Українського НДІ медичної реабілітації та курортології, вода «Райське джерело» рекомендується як природна столова для щоденного вживання. Воду можна пити в сирому вигляді і використовувати для приготування напоїв, супів. До речі, вода підходить для малюків старше півроку.
На сьогоднішній день компанія застосовує дві технології очищення води: обробка активним киснем і стерилізація ультрафіолетовим випромінюванням.
Суть першої технології в тому, що вода протягом трьох-п'яти хвилин обробляється озоном. При цьому вода стає більш прозорою, поліпшуються її запах і смак. Так за допомогою озону природа очищає повітря після грози, а виробники - природну воду. Зробивши свою «чисте справу», озон перетворюється в кисень і аерується воду, роблячи її смачніше.
Ультрафіолетове випромінювання, яке застосовується при другій технології, бореться за чистоту. У природі його джерело - сонячні промені, а на лінії розливу води - спеціальні лампи. Пам'ятаєте «сині лампи» з дитинства? Принцип той же: взаємодіючи з розчиненим у воді киснем, ультрафіолет ефективно знищує всі небажані мікроорганізми. Важливим є те, що поєднання озонування зі стерилізацією ультрафіолетом зберігає смак і корисність бутильованої води протягом усього терміну зберігання. Без будь-яких антибіотиків! Головне - зберігайте бутлі в чистому і затемненому місці при температурі до 20 градусів.
І пийте на здоров'я!