Заказ води    Топ 10 запитань

Топ 10 запитань

 

ЯК ВІДБУВАЄТЬСЯ ПІДГОТОВКА БУТЛІВ ПЕРЕД РОЗЛИВОМ ВОДИ?

Всі бутлі, що повертаються на виробництво, проходять жорсткий контроль перевірки, перед тим, як потрапити на лінію розливу. Спочатку знімається використаний пакет, термоплівка та кришка. Перевіряється зовнішній вигляд, стан етикетки, відсутність сторонніх предметів та забруднень, наявність запаху. Всі бутлі перед розливом проходять машинну мийку при температурі 60 градусів, де використовується сертифікований миючий засіб. Після миття бутлі ополіскуються, знезаражуються озонованою водою та подаються до лінії розливу води. Забруднені бутлі, що не пройшли візуальний контроль, передаються на дільницю ручного миття, ті які відмилися передаються до лінії розливу, а непридатні відбраковуються. Процес контролюється системою якості ISO 9001 та безпечності ISO 22000.

ЧИ ДОДАЮТЬСЯ КОНСЕРВАНТИ У ВОДУ, ЩО ВОНА ТАК ДОВГО ЗБЕРІГАЄТЬСЯ?

При виробництві води не використовується жодного консерванту, а причиною довгого зберігання є технологія, що використовується на підприємстві. Для забезпечення тривалого зберігання води в закритій тарі застосовуються процеси озонування та оброблення ультрафіолетом, що знезаражують воду та покращують її органолептичні показники.  

ЧИ Є ШКІДЛИВІ БУТЛІ З ПОЛІКАРБОНАТУ? ЧИМ БУТЛІ "РАЙСЬКЕ ДЖЕРЕЛО" ВІДРІЗНЯЮТЬСЯ ВІД БУТЛІВ ІНШИХ ПОСТАЧАЛЬНИКІВ?

Полікарбонат виробляється на основі бісфенолу А. За останні роки західними країнами було проведено безліч досліджень можливості міграції бісфенолу А з полікарбонату контейнерів в їжу і напої. Ці дослідження показали, що потенційна міграція бісфенолу А в їжу вкрай низька - менше 5 часток на мільярд. Виходить, що в організм людини потрапляє менше 0,0000125 міліграма бісфенолу А на кілограм ваги. Це в 4000 разів менше, ніж допустимо за нормативами, встановленими Агентством з охорони навколишнього середовища (США). Щоб бісфенол А завдав шкоди організму, людина повинна щодня з'їдати і випивати не менше 600 кілограмів їжі і напоїв, які контактували з полікарбонатом. Відповідно до звіту Всесвітньої Організація Охорони Здоров'я «Toxicological and health aspects of bisphenol A» за 2010 рік, бісфенол А вважається безпечним.

На ринку присутні бутлі з полікарбонату та поліетилену.

Наші бутлі виготовлені з полікарбонату та мають ряд переваг:

  • За своїми екологічними властивостями вони наближені до скла.
  • Мають високу міцність.
  • Подовжений термін зберігання продуктів.
  • Зберігають смакові якості питної води.

ЩО ТАКЕ ЗВОРОТНІЙ ОСМОС? ЧИ ШКІДЛИВА ВОДА ОЧИЩЕНА НИМ?

Зворотній осмос – це технологія, що допомагає отримати чисту воду без домішок солей та органічних сполук (він видаляє домішки на 99 %), за рахунок використання напівпроникних мембран. Вода очищена зворотнім осмосом не рекомендується до вживання як питна, а от для приготування страв та напоїв її можна використовувати.

ЯКІ СТАДІЇ ВКЛЮЧАЄ ПРОЦЕС РОЗЛИВУ ВОДИ?

Розлив води включає наступні стадії

  • Вхідний контроль бутлів
  • Попереднє миття бутлів чистою водою
  • Миття бутлів сертифікованим миючим засобом при температурі до 60оС
  • Ополіскування та дезінфекція бутлів озонованою водою
  • Наповнення бутлів відповідним типом води
  • Закупорка кришкою бутлів
  • Нанесення принтером інформації про дату розливу, кінцеву дату придатності до споживання та номер свердловини на кришку
  • Герметизація горловини бутля термоплівкою
  • Вихідний контроль готової продукції
  • Надягання поліетиленового пакету

ЯК ПРАВИЛЬНО ЗБЕРІГАТИ ВОДУ?

Воду необхідно зберігати:

  • без доступу прямого сонячного проміння
  • при температурі +5…+25оС
  • уникати зберігання бутля з водою біля обігріваючих приладів
  • уникати доступу домашніх тварин до бутля з водою
  • уникати попадання пилу в бутилі (це основна причина появи водоростей)
  • уникайте зберігання води з сильно пахучими речовинами, які можуть передавати запах полікарбонатним бутлям, а потім і воді

ЯК ВІДБУВАЄТЬСЯ ОЧИСТКА ВОДИ РД, РДД, РД100?

Технологія водоочистки становить комерційну таємницю. В процесі вдоочистки використовуються прогресивні методи серед яких є озонування, ультрафіолетова обробка, багатостадійна фільтрація. В процесі водоочистки не використовуються реагентні методи, до води не додаються консерванти і смакові добавки – це суттєва перевага нашої компанії. Вода є безпечною, корисною і відповідає всім світовим стандартам якості.

ЯКИЙ РІВЕНЬ МІНЕРАЛІЗАЦІЇ ВОДИ “РАЙСЬКЕ ДЖЕРЕЛО”?

Рівень мінералізації води вказаний на етикетках для кожного типу.

КОЛИ ПРОХОДИТЬ РОЗЛИВ ВОДИ В ПАРТІЮ?

Щодня відбувається розлив води, номер партії відповідає даті розливу.

ЯК ВІДБУВАЄТЬСЯ ПРОФІЛАКТИКА КУЛЕРА ( ЯКІ ЗАСОБИ ВИКОРИСТОВУЮТЬСЯ) ЧИ ШКІДЛИВІ ДЛЯ ЗДОРОВ’Я?

Профілактика   кулерів проводиться у підрозділі з ремонту та обслуговування кулерів.

Перевірка робочого стану кулерів проводиться після проходження кулерами оцтової обробки, а також після всіх ремонтних робіт.

Після перевірки робочого стану всі кулери проходять миття спеціальним сертифікованим миючим засобом який використовується в харчовій промисловості. На миючий засіб є всі дозволи і сертифікати.